Paul Boelens, Over Mij

Psycholoog Helmond

Wat achtergrond informatie over mij:

Ik ben Paul Boelens. In 2006 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Nijmegen. Daarna heb ik met veel plezier als psycholoog in diverse psychologenpraktijken en GGZ-instellingen gewerkt. Daardoor heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van volwassenen, ouderen en echtparen. Ik heb erg veel plezier in mijn werk en het geeft mij veel voldoening om mensen te kunnen helpen om zich beter en gelukkiger te gaan voelen. Al zeg ik het zelf, ik heb het mooiste werk dat er is!

Ik heb een open en directe manier van communiceren en ik hou het graag simpel tijdens mijn gesprekken. Ik ben altijd op zoek naar concrete stappen die je kunt zetten om je problemen op te lossen en gebruik graag humor om dingen te verduidelijken. Therapie kan op deze manier ook leuk zijn.

In 2012 heb ik de vervolgopleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog afgerond, ik ben BIG-geregistreerd (klik hier om mij te vinden in het BIG-register) en lid van de beroepsvereniging voor psychologen, het NIP.

Start van Boelens Psychologie:

Na het afronden van de vervolgopleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog werd het in begin 2013 tijd om mijn eigen psychologenpraktijk op te beginnen en dus was Boelens Psychologie een feit! Na wat zoeken vond ik een fijne praktijkruimte in Helmond en kon ik aan de slag. Tot nu toe bevalt het prima en ik hoop nog lang mensen te kunnen helpen met Boelens Psychologie.

Ik volg regelmatig cursussen en bijscholingen om mijn kennis zo up-to-date mogelijk te houden. Zo kan ik de beste en meest adequate hulp aan je bieden. Dat vind ik namelijk erg belangrijk. Ik heb bijvoorbeeld cursussen op het gebied van mindfulness, relatietherapie oplossingsgerichte therapie en EMDR gevolgd.

Daarnaast ben ik ook nog de trotse papa van 3 kinderen, ga graag met mijn vrouw op pad, ben wekelijks op de badmintonbaan te vinden en lees graag boeken.